Концерт до Дня Закоханих

16 лютого 2017

1

«Я тебе кохаю». Різні віки, різні мови… все різне. Єдине- кохання. Найкращими словами, що причаїлися в найпотаємніших глибинах сердець, передають закоханні  одне одному свої почуття, розповідають про радість та щастя, про тугу та біль. Саме кохання – джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї одвічної  теми зверталися художники, скульптори, філософи, композитори.

2

3

4

До кожного з нас рано чи пізно в душу заглядає кохання. Кохання-одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів. Кохання панує над світом. Воно поза віком і часом.

5

6

Найнеочікуванішою несподіванкою свята було те що учасники не знали про те що будуть приймати участь, усі учасники були вибранні навмання.

7

8

Усі учасники мали ряд завдань , які мали показати їх креативність, винахідливість.

9

10

1 конкурс полягав в тому що всі учасники мали розіграти певні ситуації з сімейного життя студентської пари, за короткий проміжок часу усі пари змогли показати, що вони здатні знаходити вихід з будь-яких ситуацій.

11

12

13

Також наші джентльмени мали ряд завдань серед яких освідчитись своїй коханій , та прочитати романтичний вірш, усі пари з легкістю справились зі своїми завданнями.

14

15

В кінці концерту усі учасники були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

16

17

Кохайте і будьте коханими. І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Чекайте світлого і чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтесь і вірте в це всією душею.

18

19

20