Лист випускникам-магістрам

6 лютого 2023

Шановні магістри – випускники факультету соціальної та психологічної освіти!

Від імені викладацького складу щиро вітаю Вас із успішним завершенням навчання на факультеті соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини! Сьогодні знаменна, визначна дата у Вашому житті. Ви здобули вищу освіту за ще одним рівнем – магістерським, отримали затребувані і сучасні спеціальності. Бажаємо професійного зростання, саморозвитку і самореалізації. Впевнено крокуйте у професійне життя! Вам відновлювати Україну, роботи все для її добробуту і розвитку. Хай Вам допоможуть знання, уміння та навички,  отримані у стінах нашого університету.

У практичній діяльності Ви завжди можете розраховувати на підтримку та допомогу з боку керівництва та викладачів ФСПО, ми готові сприяти вашій науковій діяльності, будемо раді бачити вас у стінах «Аlma Mater».

У свою чергу сподіваємося на Вашу активну участь у подальшому розвитку співпраці закладу з тими установами, у яких ви влаштуєтесь, розраховуємо на сприяння задля покращання умов для освітньої та наукової діяльності факультету й університету.

Запрошуємо Вас до Асоціації випускників факультету соціальної та психологічної освіти (http://surl.li/amupg). Будемо вдячні за Ваші відгуки і пропозиції (http://surl.li/ckzpu).

Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Бажаємо всім здоров’я, добра, наснаги, нових творчих звершень, високих професійних досягнень, здійснення задуманого і якнайшвидшої перемоги для нашої України!

Головне – завжди залишатися Людиною, шанувати і берегти рідних, учителів і наставників, свою малу батьківщину та Україну!

З повагою

Оксана Кравченко,

доктор педагогічних наук, професор,

декан факультету соціальної та психологічної освіти

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини