(Українська) Моніторинг туристичних об’єктів

26 серпня 2021

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

У 2021 р прийнята Національна стратегія із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. Метою стратегії є створення безперешкодного середовища для всіх груп населення, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права, отримувати послуги на рівні з іншими шляхом інтегрування фізичної, інформаційної, цифрової, соціальної та громадянської, економічної та освітньої безбар’єрності до всіх сфер державної політики.

Включеність усього населення у суспільне життя залежить від умов життєдіяльності. Однак проблеми щодо створення універсального суспільства потребують не лише дій від державних службовців, організацій та установ. Створення безперешкодного середовища залежить від кожного з нас.

Саме тому команда проєкту “Культурно-рекреаційно-туристична Черкащина: інклюзивно-соціальна 3D-карта” за підтримки Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму запрошує долучитися до моніторингу туристичних об’єктів та допомогти нам розробити інклюзивно-соціальні туристичні маршрути, які будуть доступними для всіх категорій населення.

Нам важлива Ваша думка!

Тур 1. Умань

https://docs.google.com/forms/d/19brxTnnHdUKzIESxq6UPC9e1ZoBfMvvM7uSUrvHdpgQ/edit

Тур 2. Монастирище – Жашків – Звенигородка – Тальне

https://docs.google.com/forms/d/1G129fz1Phztnu5xJiPmmsHgQRIcMn9qtVVQxITe_84w/edit

Тур 3. Корсунь-Шевченківський – Канів

https://docs.google.com/forms/d/1L7fTbhexmbUipHSWA1aRqAx3m7OP_za4vxZgZfkG6dc/edit

Тур 4 . Чигирин

https://docs.google.com/forms/d/1GEwi2rNeFQxfFcsaOuyKrNiyEP0zszPg9qU4g7TjRPA/edit


Фото новини: