Міськрайонний учнівський фестиваль з психології «Психологія в моєму житті сім’я від А до Я»

28 грудня 2016

1

Психологія завжди була, є і буде невід’ємною частинкою життя кожної людини. Вона супроводжує нас протягом всіх вікових періодів  та життєвих ситуацій.

Ми зіштовхуємося із психологією тоді, коли спілкуємося із рідними, коли працюємо та навчаємося з колегами, коли займаємося улюбленою справою і навіть тоді, коли просто знаходимося у роздумах.

2

Саме  під час фестивалю учасники  поринули  у світ  психології. У фестивалі приймали участь команди Уманської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів № 11 ім. Миколи Бажана Уманської міської ради Черкаської області, Уманського Навчально-виховного комплексу №17 «Загальноосвітня школа 1-3 ступенів. Дошкільний навчальний заклад» Уманської міської ради Черкаської області, Городецької загальноосвітньої школи 1-3 ступенів Уманської районної ради Черкаської області.

3

Фестиваль проходив в три етапи.

І етап – це перегляд, попередньо підготовлених  презентацій за обраними темами сімейної психології.  Команди  змістовно та цікаво висвітлили теми.

ІІ етап – це конкурс «Бліц»-опитування.

III етап – розв’язання психологічних ситуацій. Команди з артистичністю підійшли до вирішення завдань. Та цікаво і неординарно знайшли вихід з психологічних ситуацій.

Фестиваль пройшов на одному диханні, цікаво та пізнавально. Учасники отримали грамоти та солодкі подарунки.

 Всі організатори та учасники з нетерпінням чекають учасників фестивалю наступного року.