Наскільки справдилися очікування щодо навчання в університеті Л. Титаренко

11 липня 2022

Перед тим як потрапити до лав студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, вступники шукають якомога більше інформації про наш університет. І, зокрема, багато хто потрапляє до пасток, наслухавшись міфів щодо вступної кампанії. Щоб зупинити поширення фейків, ми опитали студентів про реальне навчання.

«Складне рішення, яке змінює життя…»

Л. Титаренко, студентка І курсу факультету соціальної та
психологічної освіти:

– Всі ми дорослішаємо, і настає час приймати важливі для нашого подальшого життя рішення. Для мене одним із цих рішень став ВСТУП до ЗВО. Здавалося б, це складне рішення, але насправді це не так важко як здається. Відразу після нового року, я вирішила, і точно знала куди буду вступати. І чесно кажучи, я ні на одну хвилинку не пожалкувала, що вибрала саме Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини, а особливо факультет соціальної та психологічної освіти, адже тут дуже щирі та привітні викладачі, які відносяться з розумінням до кожного.

І на останок, хотілося б побажати вступникам терпіння, самореалізації, і головне не боятися вступу, як вогню, а йти впевнено та обдумано до своєї мети.