Наскільки справдилися очікування щодо навчання в університеті Наталія Юрченко

25 липня 2022

Наталія Юрченко, П/32 група

Чим був обумовлений намір продовжувати навчання?

На другому курсі факультету фізики, математики та інформатики я вперше познайомилася із психологією. Мої викладачі із психології Світлана Діхтяренко та Олена Поліщук проводили дуже цікаві та пізнавальні пари, що я вирішила відразу вступати на психолога. І ні разу про це не пошкодувала. Я обожнюю навчатися, пізнавати щось нове та працювати над собою. Для мене дуже важливо не зупинятися на досягнутому, тому я цього року поступаю в магістратуру.

Чи виправдав факультет щодо здобуття першого рівня вищої освіти «бакалавр»? Що найбільше сподобалося?

Навчаючись на факультеті я познайомилася з багатьма дисциплінами, які допомогли мені побачити ще більшу глибину психології. На кожній парі викладачі ділилися масою цінної інформації, а на практичних заняттях я вчилася проводити опитування, анкетування та їх аналізувати тим самим пробувала себе у ролі консультанта. Під час навчання мені вдалося опанувати теоретичні та практичні основи психології, а під час проходження практики я з легкістю застосовувала ці знання.

Які виникали труднощі, і хто допомагав у вирішенні?

Коли виникали труднощі, викладачі завжди допомагали їх вирішувати. Велика вдячність декану факультету Оксані Кравченко за організовану роботу, за те, що завжди допомагала у вирішенні складних ситуацій, вірила у мої досягнення. Підтримувала та надихала не зупинятися, а долати перешкоди і впевнено йти до мети.

Саме цього року на факультеті соціальної та психологічної освіти здійснилася моя мрія – я стала психологом!

Наразі готуюся до вступних випробувань до магістратури. Дуже хочу вступити, продовжити навчання та здобути новий рівень – магістр з психології!

Бажаю Всім мирного неба, впевнено йти до мети та йти за покликом душі!

З повагою, Наталія Юрченко