Настановча конференція для здобувачів вищої освіти ІІ курсу заочної форми навчання (ОС «Магістр»

21 вересня 2022

20.09.2022 року для студентів ІІ курсу 262 (ОП «Соціальна робота»), 264 (ОП «Психологія»), 265 (ОП «Психологія») та 267 (ОП «Освітні, педагогічні науки (Педагогіка вищої школи)») груп заочної форми навчання (ОС «Магістр») відбулася настановча конференція щодо проходження виробничої практики.

Роєнко С. О., відповідальна за практику по факультету, ознайомила з процедурою проходження практики, окреслила масштаб та особливості роботи студента-практиканта у закладах, що виступають базою проходження практики, попередила про можливі труднощі та зазначила очікувані результати практики. Окрема увага була звернена на процедуру майбутнього захисту результатів практики.

На конференції групові керівники практики Албул І. В. (к. пед. н., доц.), Байда С. П. (к. психол. н., доц.), Данилевич Л. А. (к. психол. н., доц.), Прищепа  С. М. (к. пед. н., доц.) донесли до здобувачів мету та завдання практики відповідно до спеціальності підготовки, акцентували увагу на вимогах щодо оформлення звітної документації, наголосили на необхідності виконання індивідуальних завдань практики.


Фото новини: