Настановча конференція з практики

18 листопада 2022

16 листопада відбулася настановча конференція з питань виробничої практики для здобувачів вищої освіти ОС «магістр» спеціальність 053 Психологія, освітня програма «Психологія» (163, 164, 165, 166 груп заочної форми навчання). Метою даної практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти у процесі вивчення теоретичних дисциплін; формування психодіагностичних вмінь та навичок; відпрацювання вмінь і навичок за спеціальністю.

У заході взяла участь декан факультету проф. О. О. Кравченко, яка наголосила на важливості цього виду практики для формування фахових компетентностей студентів, побажала здобувачам вищої освіти успішно виконати завдання практики та удосконалити вміння та навички, набуті під час попередніх практик.

Роєнко С. О., керівник практики по факультету, ознайомила здобувачів вищої освіти з особливостями проходження практики в умовах сучасних викликів.  Акцентовано було увагу на питанні охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Керівники практики (доц. Н. Л. Шеленкова, доц. М. С. Міщенко, доц. С. Ю. Діхтяренко, викл. О. О. Андрусик) розкрили завдання практики, познайомили зі змістом практики, звітною документацією, яку мають здати здобувачі після проходження цього виду практики.

Під час заходу здобувачі були активними, задавали питання з різних аспектів організаційної та навчальної роботи. Висловлюємо впевненість у тому, що вони справляться з усіма завданнями виробничої практики та продемонструють високий рівень підготовки, яку вони пройшли за період навчання на освітній програмі «Психологія».


Фото новини: