Настановча конференція з практики

13 березня 2024

13 березня 2024 року відбулася настановча конференція з практики для здобувачів вищої освіти Р/32, Р/41, Р/42 та З/31 груп в режимі онлайн-зустрічі на платформі Zoom.

На зустрічі були присутні:

кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології, заступник декана з практичної підготовки Оксана ДУДНИК;

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ірина КАРПИЧ;

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Наталія ЛЕВЧЕНКО.

 

Оксана Андріївна ознайомила здобувачів вищої освіти з особливостями проходження практики, представила студентам групових керівників, повідомила терміни проходження та бази практики

Ірина Олександрівна ознайомила з метою та програмою виробничої: переддипломної практики, проаналізувала завдання та висвітлила перелік  звітної документації.

Студенти Р/32, 41 та 42 груп  будуть проходити виробничу: переддипломну практику у Службі у справах дітей з 18 березня по 28 квітня 2024 року.

Наталія Володимирівна ознайомила студентів З/31 групи із програмою навчальної: професійно-орієнтованої практики, висвітлила мету та завдання практики, охарактеризувала звітну документацію, яку студенти повинні підготувати під час проходження практики.

Студенти З/31 будуть проходити навчальну: професійно-орієнтовану практику в Уманському відділі обслуговування громадян (сервісного центру) з 18 березня по 28 квітня 2024 року.

Здобувачі вищої світи мали можливість отримати відповіді щодо особливостей проходження практики, виконання завдань та оформлення звітної документації.