Національна конференція проекту EUnlocking

18 березня 2021
Викладачі та студенти факультету соціальної та психологічної освіти стали учасниками Національної конференції проекту EUnlocking з питань підтримки правових ініціатив для розвитку  соціального підприємництва в Україні в рамках проекту «EU4Youth – розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні», за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Національна конференція проекту EUnlocking з правових ініціатив щодо підтримки соціального підприємництва в Україні – це важливий крок до ефективного завершення першого етапу проекту, а саме  внесення змін до чинного законодавства України, яке регулюватиме діяльність соціального підприємництва.
Участь у Конференції взяли запрошені представники Верховної Ради України, Міністерства соціальної політики, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Делегації Європейського Союзу. В рамках Конференції проведено  засідання робочої групи проекту з правових питань для остаточного узгодження пакету законодавчих ініціатив і пропозицій, які будуть представлені депутатам Верховної ради України для розгляду і прийняття.
Як позитивне слід відзначити, що факультет соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є партнерами Проекту «EU4Youth – розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні».


Фото новини: