На факультеті була проведена відео лекція на платформі Zoom, у рамках вивчення навчальної дисципліни «Правові основи соціальної роботи»

5 квітня 2021

На факультеті соціальної та психологічної освіти була проведена відео лекція на платформі Zoom, у рамках вивчення навчальної дисципліни «Правові основи соціальної роботи» для студентів І курсу р/11, р/12 та р/13 груп головним спеціалістом Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сіньковською Вікторією Олександрівною.

Вікторія Олександрівна розповіла студентам про роботу Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема, хто звертається за консультацією, про конфіденційність отримувачів послуг, про документацію та інше. Також, Вікторія Олександрівна надала інформацію про домашнє насилля; види насилля; як поводитися людям, якщо вони стали свідками насилля. Фахівці центру провели зі студентами і просвітницьку бесіду на тему: «Небезпека соціальних мереж». Була надана інформація студентам спеціалістами центру і про булінг, як проблему сучасного суспільства. Загалом лекція була пізнавальною та цікавою для усіх учасників.


Фото новини: