На факультеті відбувся День відкритих дверей!

30 січня 2023

 

На факультеті соціальної та психологічної освіти 27 січня 2023 року відбувся День відкритих дверей в офлайн режимі. На захід прибули випускники закладів загальної середньої освіти міста Умані, а саме: школа № 1, та школа № 9 зі своїми класними керівниками.

Декан факультету Оксана Кравченко ознайомила випускників із факультетом та університетом загалом. Представила переваги та можливості навчання на факультеті.

Заступник декана з профорієнтаційної роботи Оксана Юрченко у своєму виступі представила «Особливості Вступної кампанії – 2023». Розповіла, які відбулися зміни, та як і коли проходитиме НМТ.

Завідувач кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки Ірина Албул, представила інформацію щодо вимог до написання мотиваційного листа, структури та критеріїв його написання.

Керівник Центру психологічного діагностування та тренінгових технологій «Інсайт» Олена Романівна, представила центр та його можливості, та запропонувала випускникам пройти комп’ютерне тестування з метою дослідити свої здібності, бажання, самооцінку, впевнитися у правильності вибору професії., та відповідно надати їм безкоштовну онлайн-консультацію з вибору професії.

Для того щоб випускникам ЗЗСО було цікаво та комфортно, їм було запропоновано розважальну програму, в якій вони могли проявити себе. На завершення зустрічі всіх гостей було запрошено до чаювання.

Всі учасники заходу, в тому числі і керівництво факультету було в захваті від проведеної зустрічі. Випускники та класні керівники подякували за такий теплий прийом. А на знак своєї вдячності їм було роздано стікери-побажання.


Фото новини: