(Українська) На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулась зустріч батьків з керівництвом факультету та викладачами.

14 квітня 2021

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулась зустріч батьків з керівництвом факультету та викладачами.

Під час зустрічі обговорювались питання організації навчального процесу, дистанційне навчання та позанавчальна діяльність.

Збори відбулися за допомогою системи Zoom.

У своєму виступі декан факультету, д.пед.н, професор Оксана Олексіївна Кравченко зазначила основні положення щодо навчального процесу, пояснила особливості та необхідність впровадження дистанційного навчання для студентів факультету та оголосила результати опитування студентів, щодо задоволеності дистанційною формою навчання також зазначивши  про те що всі лекційні та практичні заняття проводяться в режимі реального часу за допомогою відеозв’язку.

Заступник декана з навчальної роботи к.пед.н., доцент Галина Василівна Бондаренко окреслила процедуру обрання дисциплін вільного вибору та механізм за яким це варто зробити під час дистанційного навчання.

На зборах також були присутні куратори груп та викладачі і батьки могли задати всі питання, які їх цікавлять.


Фото новини: