На факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся навчально-методичний семінар за тематикою проєктів, які реалізуються з 2022 року

1 лютого 2023

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся навчально-методичний семінар за тематикою проєктів, які реалізуються з 2022 року:

– проєкт «Теоретико-методологічне використання терапевтичної методики Хібукі-терапія у роботі з дитячою травмою». Ізраїльсько-український проєкт направлений на допомогу дітям ВПО та особам які мають симптоми ПТСР;

– реалізація проєкту «Кімната терапії іграшкою» , постійно діюча кімната до завершення бойових дій, та при виконанні реабілітаційних функцій поствоєного стану.

Спікерами семінару були: Швець Влада, психолог, випусниця факультету; Браславська-Величко Леся, психолог, магістрантка факультету.

У підсумку учасники заходу засвідчили, що така практична проєктна діяльність поряд із вивченням теоретичних засад управління науковими проєктами дозволяє сформувати у здобувачів програмні результати щодо визначення цілей, змісту й структури наукових проєктів, аналізу фінансових потреб і джерел фінансування, контролю процесу виконання проєкту і коригування плану його реалізації; управління ризиками проєктної діяльності тощо. А також така проєктна діяльність дозволяє формувати грантову історії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.


Фото новини: