(Українська) Неформальна й інформальна освіта: Можливості для здобувачів вищої освіти

8 травня 2024

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

     З кожним роком набирає обертів неформальна та інформальна освіта – освіта, яку обирає молодь на свій смак, потребу чи взагалі для свого розвитку.

     Упродовж 2020 – 2024 років на факультеті більше 100 випадків визнання результатів здобутих у неформальній освіті за всіма рівнями вищої освіти (молодший бакалавр, бакалавр, магістр, доктор філософії) спеціальностей «Соціальна робота», «Соціальне забезпечення», «Психологія», «Освітні, педагогічні науки», «Менеджмент (Управління закладом освіти)».

     Позитивна практика та досвід здобувачів вищої освіти підтверджує той факт, що молодь розвивається як у неформальній та інформальній освіті, і всі свої знання і вміння може використати у свій професійній діяльності.

     Запрошуємо всіх бажаючих здобувачів ФСПО взяти участь у процедурі визнання результатів здобутих у неформальній та інформальній освіті.

     Більше інформації:

     – сайт факультету соціальної та психологічної освіти, рубрика «Неформальна освіта».

     – телеграм-група «Неформальна освіта ФСПО» https://t.me/+CblXhrlbbuI0ZTJi

     Супровід та консультації можна отримати відповідно до спеціальностей та освітніх програм:

          ✍️ «Освітні, педагогічні науки», «Управління закладом освіти» – 0964370661, 066 7077916 Вікторія Валеріївна Мартинюк;

          ✍️ «Психологія» 0503819222 Наталія Вікторівна Гуртовенко;

      ✍️ «Соціальна робота», «Соціальне забезпечення» 0962497485 Леся Володимирівна Федотова, 0969257939 Наталія Володимирівна Левченко