Польським культурно-освітнім центром організована  зустріч із Оксаною Митяй, головою правління Фонду «Міжнародний центр психологічної допомоги»

3 листопада 2022
2 листопада 2022 р. Польським культурно-освітнім центром організована  зустріч із Оксаною Митяй, головою правління Фонду «Міжнародний центр психологічної допомоги» (м. Тихи, Республіка Польща).  Сторінка: https://www.facebook.com/FundacjaMCPP
Топ-тема зустрічі «Діяльності фонду та допомога мігрантам з України».

Учасниками зустрічі були студенти, аспіранти та викладачі факультету .
Оксана Митяй, життя і діяльність якої тісно пов’язані з Уманню та УДПУ, присвятила свій виступ дуже актуальній темі «Діяльності фонду та допомога мігрантам з України». Вона розповіла про те, як відбувалася її адаптація в Польщі, як народжувалася та реалізовувалася ідея благодійного фонду. Особливу цікавість слухачів викликала розповідь про діяльність фонду після 24 лютого 2022 р.: прийом вимушених українців-мігрантів у Польщі; збір і транспортування гуманітарної допомоги (фондом організовано понад 30 транспортів, які виїхали до польсько-українського кордону, а також надіслано технічне, речове, медичне забезпечення та медикаменти ЗСУ); працевлаштування та адаптація українців у Польщі.


Фото новини: