Попередня експертиза дисертаційного дослідження «Сучасні тенденції розвитку початкової освіти в Канаді» аспірантки спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки Штурби Антоніни Олегівни

У межах наукової школи «Актуальні проблеми освіти і виховання: історія, сучасність, перспективи» на кафедрі педагогіки та освітнього менеджменту факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся фаховий семінар щодо попередньої експертизи дисертаційного дослідження  аспірантки Штурби Антоніни Олегівни на тему «Сучасні тенденції розвитку початкової освіти в Канаді» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

Науковий керівник – докторка педагогічних наук, професорка, професорка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Кочубей Тетяна Дмитрівна.

У засіданні взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки та освітнього менеджменту. Головуючою на засіданні кафедри була в. о. завідувача кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, докторка педагогічних наук, професорка Бялик Оксана Василівна.

В обговоренні дисертаційної роботи Штурби Антоніни Олегівни взяли участь рецензенти дисертаційної роботи Безлюдна Віта Валеріївна, докторка педагогічних наук, професорка кафедри  іноземних мов, Комар Ольга Анатоліївна, докторка педагогічних наук, завідувачка кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі, а також члени кафедри педагогіки та освітнього менеджменту – доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Коберник Олександр Миколайович, докторка педагогічних наук,  професорка кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Кірдан Олена Леонідівна, доктор педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Гагарін Микола Іванович, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Ткачук Л.В. та ін.

Учасниками фахового семінару було прийнято рішення, що дисертація Штурби Антоніни Олегівни на тему «Сучасні тенденції розвитку початкової освіти в Канаді» відповідає спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки та вимогам, які висуваються до дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії, і рекомендується до захисту на здобуття ступеня доктора філософії.