Попередній захист магістерських робіт

19 квітня 2024

18 квітня 2024 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт, освітній ступінь «магістр», з спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки денної та заочної форми навчання. Іноземні студенти з Китайської народної республіки (268і група) здійснювали захист англійською мовою.

На захисті були присутні наукові керівники магістерських робіт – представники професорсько-викладацького складу кафедри педагогіки та освітнього менеджменту та завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Ремезовська Н. М.

Захист робіт здійснювався на платформі Google Meet та Zoom відповідно до графіка.

Варто відзначити актуальність тем та широкий спектр проблем виконаних досліджень, зокрема: патріотичне виховання студентів закладу фахової передвищої освіти в позааудиторній роботі, формування патріотичних цінностей майбутніх викладачів в освітньому процесі ЗВО, підготовка майбутніх педагогів до здійснення правового виховання школярів в умовах європейської інтеграції, формування креативності у студентів гуманітарних спеціальностей засобами ІКТ та ін., аргументовані виступи, якісна презентація основних результатів
наукових робіт свідчать про відповідальне ставлення та високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти.