Практичне заняття на тему «Мислення»

9 березня 2023

 07.03.2023 року  доцентом кафедри психології Якимчук І.П.  було проведено практичне заняття на тему «Мислення» в межах вивчення дисципліни «Психологія». Практичне заняття проводилося  для здобувачів факультету фізичного виховання в ауд. 315 ( гр. 17с, 18с).

Дисципліна «Психологія»  входить в обов’язковий курс дисциплін підготовки здобувачів ОС  «бакалавр» освітньо-професійної програми Фізична культура і спорт.  Під час практичного заняття обговорювалися питання зв’язку мислення і чуттєвого пізнання, соціальної природи мислення, види мислення та його індивідуальні особливості та ін. Студенти активно обговорювали в формі дискусії проблемні питання: проблеми ліворукості, штучний інтелект, розвиток творчого мислення. Також були проведені дослідження мислення студентів за допомогою методик «Мисленнєві операції», «Виділення суттєвих ознак», «Закономірності числового ряду».

В результаті проведеного заняття студенти поглибили знання щодо природи мислення людини та дослідження різних його аспектів.


Фото новини: