Презентація Молодіжного центру «START» для студентів першого курсу

8 жовтня 2020

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася презентація Молодіжного центру «START» для студентів першокурсників.

Презентацію проводила координатор Молодіжного центру  «START» – Калюженко Аліна. Під час заходу студентам презентувалися: мета, завдання, напрями діяльності та принципи роботи Молодіжного центру. Для кращого розуміння студентами специфіку діяльності Молодіжного центру  «START» їх було ознайомлено із затвердженим календарним планом роботи на 2020-2021 навчальний рік.

Координатор презентувала  заходи, які проводилися у Молодіжному центрі, а також в яких заходах брали участь учасники Молодіжного центру за 2019-2020 рр.

З метою кращої співпраці Молодіжного центру  «START»  та першокурсників, було проведено опитування «Очікування студентської молоді від молодіжної роботи в закладі вищої освіти».

Для закріплення здобутих знань та згуртування колективу, студентів було поділено на команди для виконання колективного завдання, яке полягало у тому, щоб студенти зобразили те, як вони розуміють впровадження молодіжної роботи у закладі вищої освіти. По завершенню виконання завдання студенти презентували свої напрацювання.

Після заходу кількість учасників Молодіжного центру «START» збільшилася!

Раді вітати першокурсників у команді студентів-активістів Молодіжного центру  «START»!

Сподіваємося на продуктивну співпрацю!


Фото новини: