Проведення відкритого конкурсного практичного заняття з навчальної дисципліни «Запобігання та протидія корупції в соціальному забезпеченні»

1 травня 2024

 

      30.04.2024 року на 5 парі відбулося відкрите конкурсне практичне заняття кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Матрос Ольги Олександрівни з навчальної дисципліни «Запобігання та протидія корупції в соціальному забезпеченні» на тему: «Правові основи запобігання та протидії корупції» для здобувачів вищої освіти з/31 групи факультету соціальної та психологічної освіти.

     Заняття відбулося он лайн  на платформі Zoom за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану предмету.

     Основною метою заняття було:

– розкрити поняття, зміст та напрямки стратегії протидії корупції на 2021-2025 роки;

– розвивати у студентів вміння аналізувати нормативно-правові джерела  у сфері запобігання і протидії корупції;

    • формувати у студентів вміння аналізувати види корупції та напрямки протидії;
    • виховувати у студентів правову свідомість та антикорупційну культуру у сфері соціального забезпечення.

     Під час проведеного практичного заняття учасниками освітнього процесу було дотримано педагогічного такту, позитивного ставлення, також під час заняття використовувався презентаційний та відео матеріал з теми, що дозволило студентам показати високий рівень володіння теоретичним матеріалом з теми «Правові основи запобігання та протидії корупції» та вміння його застосовувати на практиці.

     У ході роботи на занятті студенти активно долучалися до обговорення, висували власні судження та переконання. Мету та завдання було досягнуто.