(Українська) Програми підтримки для українських науковців

28 березня 2022

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Слава Україні, шановні колеги!
Ми щиро сподіваємося, що Ви та Ваші рідні у безпеці, наскільки це можливо. У цей непростий час війни, ми продовжуємо ділитися з Вами інформацією про можливості для українських науковців, викладачів та студентів, які дозволили б продовжувати наукову, викладацьку та навчальну діяльність.
Розуміємо, що багатьох з Вас це може бути не на часі. Ми передаємо Вам інформацію, яка надходить до нас від небайдужих партнерів закордоном.
Більшість можливостей передбачають надання фінансової допомоги на прибуття, проживання, та стипендію для здійснення дослідження/наукової і навчальної діяльності.
Актуальні пропозиції:
У конкурсі заохочуються брати участь науковці зі ступенем PhD у галузях гуманітарних та соціальних наук, а також митці, письменники та лідери думок, які працюють з метою поглиблення розуміння українського суспільства міжнародною спільнотою; науковці, журналісти та митці, які документують перебіг війни в Україні.
Якщо маєте на увазі колег чи студентів, яким би теж була корисною ця інформація, будемо вдячні за поширення.

Героям слава!