ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК АДМІНІСТРАТИВНО-УПРАВЛІНСЬКОГО СКЛАДУ УНІВЕРСИТЕТУ

24 червня 2022

З метою забезпечення реалізації пріоритетних завдань кадрової політики, окреслених «Стратегією розвитку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на 2021–2025 роки», у 2021/2022 н.р. проведено чотири засідання науково-методичного семінару завідувачів кафедр та деканів факультетів, директора інституту у рамках діяльності науково-методичного Центру професійного розвитку викладачів УДПУ імені Павла Тичини.

23 червня 2022 р. проведено засідання семінару, під час якого заслухано низку доповідей із актуальних питань діяльності та стратегічного розвитку університету.

У своєму виступі проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку, кандидат педагогічних наук, доцент Володимир Миколайко окреслив нормативне забезпечення та механізм проходження міжнародних стажувань і підвищення кваліфікації науково-педагогічними працівниками університету, схарактеризував напрями розвитку міжнародної академічної мобільності.

Із особливостями освітнього процесу у І семестрі 2022/2023 н.р. ознайомили присутніх начальник навчально-методичного відділу Ірина Денисюк та начальник штабу цивільного захисту Олександр Мельник.

Перший проректор, доктор педагогічних наук, професор Андрій Гедзик окреслив пріоритетні завдання та напрями забезпечення якості освітньої діяльності під час реалізації освітніх програм у 2022/2023 н.р., акцентував на першочергових спільних завданнях навчальної діяльності кафедр та структурних підрозділів університету.

Про результати проведення рейтингової оцінки наукової роботи науково-педагогічних працівників університету за 2021/2022 н.р. доповіли начальник відділу наукового та науково-технічного розвитку Ліна Логіна та начальник редакційного відділу Вікторія Руденко. Виступаючі акцентували на наукових досягненнях науково-педагогічних працівників та їх важливості під час атестації університету в частині провадження наукової (науково-технічної) діяльності.

З інформуванням про здобутки діяльності науково-методичного семінару завідувачів кафедр Центру професійного розвитку викладачів УДПУ за 2016–2022 рр. до учасників семінару звернувся директор Центру доктор педагогічних наук, професор Олександр Коберник, який підвів підсумки 6-річної діяльності Центру, окреслив перспективні напрями роботи.

Модератор семінару доктор педагогічних наук, професор Олена Кірдан запросила завідувачів кафедр та деканів факультетів, директора інституту взяти участь в онлайн-анкетуванні для вивчення та аналізу їхніх запитів і потреб щодо розширення знань, формування компетентностей у психолого-педагогічній, науково-дослідній, організаційно-управлінській діяльності.


Фото новини: