ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ЗАВІДУВАЧІВ КАФЕДР УНІВЕРСИТЕТУ

13 квітня 2023

12 квітня 2023 р. у рамках реалізації програми підвищення кваліфікації на 2022/2023 н.р. Науково-методичним центром професійного розвитку викладачів проведено засідання семінару для завідувачів кафедр Університету.

Під час семінару заслухано низку доповідей із актуальних питань діяльності кафедр як основних структурних підрозділів Університету. У виступі начальник навчально-методичного відділу Ірина Денисюк акцентувала увагу на особливостях організації освітнього процесу й проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії та випускної атестації у ІІ семестрі 2022/2023 н.р. Пріоритетні напрями діяльності кафедр у контексті готовності Університету до атестації за результатами наукової діяльності 2020–2022 рр. схарактеризувала начальник відділу наукового та науково-технічного розвитку Ліна Логіна. Видавничу діяльність науково-педагогічних працівників як складник основних показників при атестації ЗВО проаналізувала начальник редакційного відділу Вікторія Руденко. Ключові моменти Стратегії розвитку вищої освіти в Україні на 2022–2032 окреслила професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, модератор семінару Олена Кірдан.

Проведення семінару завідувачів кафедр університету у рамках діяльності науково-методичного Центру професійного розвитку викладачів УДПУ імені Павла Тичини сприяє реалізації пріоритетних завдань кадрової політики, окреслених «Стратегією розвитку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на 2021–2025 роки».


Фото новини: