Професія психолога – це професія майбутнього!

18 липня 2024

Чому варто здобувати спеціальність «Психологія»?

    • глибше пізнаєте себе та інших, гармонізуєте свою особистість;
    • навчитеся допомагати іншим у складних та кризових ситуаціях;
    • знайдете відповіді на питання про саморозвиток, взаємини з сім’єю, батьками, друзями, колегами у ситуаціях дружби, осуду, образи, покарання, ревнощів.

«Лікарі людських душ». Сучасний світ, з його інформаційною перенасиченістю, мінливістю, напруженістю політичної ситуації в країні і в усьому світі, – все це накладає відбиток на мислення і поведінку людини. В умовах стресу, друзі та близькі не завжди можуть допомогти, а професійна допомога здатна дати «друге дихання» людині, глибше пізнати себе, віднайти власні особистісні ресурси для повноцінної й гармонійної життєдіяльності та особистісного благополуччя.

Фахівці психологічної сфери має володіти ґрунтовними професійними знаннями, бути ерудованим і комунікабельним, постійно підвищувати свою кваліфікацію, демонструвати високу культуру надання психологічних послуг, адже основний інструмент роботи психолога – це його особистість.

Якщо Ви хочете кваліфіковано та безпечно допомагати людям у складних життєвих ситуаціях, постійно пізнавати себе, інших, самовдосконалюватися, розвиватися, особистісно зростати, то професія психолога саме для Вас!

Кафедра психології запрошує на навчання за ОС «бакалавр», «магістр», «доктор філософії».

Онлайн реєстрація вступників – http://surl.li/toije