Проходження курсу Time menegement аспіранткою другого курсу Вербовською Оксаною Василівною

5 травня 2022

Нові знання  завжди надихають на нові звершення. На шляху до успіху є маса кроків, один з яких — навчитися управляти своїм часом.

Говорячи мовою сучасних термінів, все вирішує Тайм-менеджмент — управління власним часом, використання свого життя з максимальною ефективністю.

Справа не в тривалості робочого дня, ступені напруги або умовах праці. Головне питання полягає в умінні організувати власний час так, щоб встигати більше, отримуючи з цього максимум віддачі і залишаючи достатню кількість вільного часу.

Що ж являє собою тайм-менеджмент в наш час? Це система дій, мета якої — правильне планування завдань з грамотним розподілом часу на виконання кожної. Головна мета тайм-менеджменту — робити якомога більше, мінімізувавши часові витрати та знизивши рівень стресу людини.

Нещодавно мною вивчено чудовий курс Time menegement.

Наша Вербовська Оксана Василівна, аспірантка другого курсу навчання за спеціальністю 231 «Соціальна робота» нещодавно успішно завершила курс «Time menegement» на інтерактивній платформі для навчання Кампстер https://www.thecampster.com/.

У цьому курсі отримано знання та навички з раціонального розпорядження своїм часом, уміння аналізувати свою власну професійну діяльність з точку зору ефективності використання часу, застосовувати правила і принципи організації робочого часу, використовувати методи постановки та ранжування цілей, добирати оптимальні способи впорядкування поточних завдань.