Проходження практики студенткою Чопик О. В.

29 квітня 2021

Я, Чопик Олена Володимирівна, виробничу практику проходила на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Благовіщенської міської ради.

Під час практики ознайомилася з метою та завданнями діяльності Центру, історією його становлення та розвитку, вивчила уставні документи закладу, що регламентують його функціонування.

Ознайомилася з напрямами діяльності центру такими як: «Робота з учасниками АТО та членами їх сімей»; «Проведення профілактичних заходів у Благовіщенському районі серед учнівської молоді».

Познайомилась з колективом та режимом роботи центру, прослухала інструктаж з охорони праці, ознайомилась із законодавством.

Отримала практичні навички по проведенню індивідуальної та групової роботи, практичні навики по складанню і розробці процесуальних та інших юридичних документів.

Оволоділа практичними технологіями соціальної профілактики, корекційно-реабілітаційної роботи з клієнтами Центру, також оволоділа уміннями встановлювати професійно-етичні відносини з клієнтами.

Вважаю, що під час виконання  виробничої практики вміло застосовувала знання, набуті під час навчання в університеті, в роботі керувалась діючим законодавством України, що регулює правовий статус клієнтів, їх основні права та гарантії їх захисту.

Проявила себе як дисциплінований та сумлінний працівник. Порушень трудової дисципліни й розпорядку роботи в центрі не допускала. Виконувала доручення старанно.


Фото новини: