Проєкт «Культурно-рекреаційно-туристична Черкащина: інклюзивно-соціальна 3D-карта»

15 квітня 2022

Факультет соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини реалізував проєкт «Культурно-рекреаційно-туристична Черкащина: інклюзивно-соціальна 3D-карта». Таку можливість заклад одержав за результатами конкурсного відбору Українського культурного фонду, який і  фінансував проєкт. Розроблений у межах науково-дослідної теми «Система соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з особливими потребами засобами інклюзивного туризму», він спрямований на залучення молоді та людей з інвалідністю до пізнання об’єктів історико-культурної спадщини регіону.

Командою проєкту розроблено 4 маршрути, які включають 37 історико-культурно-туристичні об’єкта: Тур 1. м. Умань, Тур 2. Монастирище – Жашків – Звенигородка – Тальне, Тур 3. Корсунь-Шевченківський – Канів, Тур 4. Чигирин.

Інклюзивно-соціальна 3D-карта з вміщеними чотирьма туристичними маршрутами та наявним контентом не мають аналогів як щодо можливостей онлайн подорожей регіоном, так й інклюзивним підходом до створення безбар’єрного доступу до історико-культурної спадщини Центральної України.

Запрошуємо до перегляду! «Культурно-рекреаційно-туристична Черкащина: інклюзивно-соціальна 3D-карта»

Пишаємося Україною!

Перемога за нами!!!