Підвищення кваліфікації зі спеціальності 231 Соціальна робота.

2 листопада 2023

На факультеті соціальної та психологічної освіти закінчилися курси підвищення кваліфікації зі спеціальності 231 Соціальна робота.

Темою курсів було «Формування навичок ефективної комунікації у професійній сфері», напрям: «Сучасні технології в діяльності соціального працівника, соціального педагога та педагога-організатора», 30 год. (один кредит ЄКТС).

Тривали курси тиждень з «23» жовтня 2023 р. по «27» жовтня 2023 р.

Програма курсів передбачає ознайомлення слухачів з основними закономірностями процесу спілкування, соціально-психологічними характеристиками спілкування та міжособистісних взаємовідносин, факторами успішної комунікації, основними законами соціальної перцепції, особливостями інтеракцій та з ефективними прийомами спілкування соціального працівника, соціального педагога та педагога-організатора з різними категоріями клієнтів.

Проведення навчальних занять здійснюється кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Роєнко Світланою Олександрівною.

Роботу курсів та адміністративно-розпорядчу діяльність забезпечено відповідальною за організацію роботи курсів підвищення кваліфікації на факультеті соціальної та психологічної освіти – Ісаченко Вікторією Павлівною, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.