РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ

15 лютого 2023

Важливе значення у процесі забезпечення якості освітньої діяльності це якість професорсько-викладацького складу. Викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи дотримуються вимог щодо проходження стажувань та підвищення кваліфікацій, про що свідчать наявність підтверджуючих документів (свідоцтв, сертифікатів).

Зокрема науково-педагогічні працівники кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, які забезпечують викладання освітніх компонентів за освітньо-професійною програмою «Соціальне забезпечення» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» пройшли курси підвищення кваліфікації за програмою «Організаційно-правові основи соціального забезпечення» на базі Черкаського державного технологічного університету.

Навчальне навантаження курсів підвищення кваліфікації становило 180 год. (6 кредит ЄКТС).

Програма курсів передбачала опрацювання таких тем: система соціального забезпечення в Україні, професійна етика та комунікативні технології, соціальне проектування, соціальні стартами та грантова діяльність, корпоративна соціальна відповідальність, менеджмент соціальних інституцій, основи права соціального забезпечення, управління змінами в соціальній політиці, система соціальної підтримки, пенсійне забезпечення, соціальна інтеграція, соціальна адаптація тощо.

По завершенню викладачі успішно виконали та захистили випускну роботу за обраною темою та отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.


Фото новини: