Розпочато дослідження, спрямоване на розробку рекомендацій щодо соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді внаслідок війни.

11 березня 2022
             У 2020 році в університеті на факультеті соціальної та психологічної освіти розпочалася розробка науково-дослідної теми для молодих вчених «Соціально-психологічна реабілітація дітей та молоді з особливими освітніми потребами засобами інклюзивного туризму». Державний реєстраційний номер: 0119U103978.
           Так склалося, що у 2021 році дослідження трансформувалися на вирішення наукової проблеми реабілітації внаслідок поширення коронавірусної інфекції COVID-19. За результатами проведених досліджень підготовлено науково-методичний довідник «Соціальна інклюзія дистанційного освітнього процесу» з рекомендаціями щодо психологічного супроводу та соціально-педагогічного патронажу учасників освітнього процесу в умовах дистанційного навчання.
          У 2022 р – війна!
          Співробітники держбюджетної теми розпочали дослідження, спрямовані на розробку рекомендацій щодо соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді внаслідок війни.
          Запрошуємо до співпраці науково-педагогічних працівників, освітян, психологів, соціальних працівників, представників громадських організацій!