Студенти взяли участь у заході «Таємний Санта» організованому студентською радою факультету соціальної та психологічної освіти

14 грудня 2023

14 грудня на факультеті соціальної та психологічної освіти розкрили таємниці «Таємного Санти», студенти взяли участь у заході організованому студентською радою факультету соціальної та психологічної освіти.
Це було свято сюрпризів та доброти! Студенти факультету соціальної та психологічної освіти зібралися, щоб подарувати один одному подарунки у незвичному форматі. Правила були прості: кожен студент таємно підписав подарунок і особистими вітаннями передав його одному зі студентів.
Цей захід став чудовим способом не лише порадувати одне одного приємними сюрпризами, але й зміцнити зв’язки між студентами. Веселі моменти, спільні посмішки та радість від отриманих подарунків наповнили атмосферу святкового дня на факультеті.
Студентська рада висловлює вдячність усім учасникам за зацікавленість та активну участь у «Таємному Санті»
І, звісно, захід було закрито чудовим спогляданням колективного фото всіх учасників. Зібравшись разом, студенти факультету соціальної та психологічної освіти утворили яскраву та щасливу команду, яка вразила своєю посмішкою та радісним настроєм.
Велика подяка також нашим захисникам, які дозволяють нам проводити такі заходи! Слава Україні! Героям Слава!


Фото новини: