(Українська) Студенти факультету долучилися до активностей, які відбувались в місті з нагоди міжнародного Дня захисту дітей

2 червня 2022

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

1 червня, студенти факультету соціальної та психологічної освіти долучилися до активностей, які відбувались в місті з нагоди міжнародного Дня захисту дітей. Здобувачі були волонтерами на святі, в Центрі комплексної реабілітації для дітей “Пролісок” на святі були присутні маленькі дітки з міста Умань та вихованці закладу “Пролісок”.

Головним гостем свята була Уманський міський голова Ірина Плетньова, привітала усіх від щирого серця та вручила подарунки діткам.

Під час свята працювали розважальні  зони, де діти мали змогу малювати та бути розмальованими, гратися та стрибати на батутах, грати у рухливі ігри, показати свої таланти у співах, відвідати живий куточок та виготовлення різних виробів.

Окрім того до до Дня захисту дітей у Центрі розвитку дитини «Перший клас» відбувся захід. До святкування доєдналися студентка 1 курсу Карина Галушко та аспірантка 1 року навчання Юлія Песоцька. Під час заходу здобувачки провели час з дітками, під час чого наносили діткам аквагрим.

Захід приніс чимало позитивних емоцій та вражень як для дітей, так і для усіх інших учасників. Сьогодні як ніколи розуміємо, що діти – це теперішнє нашої держави. І робимо все можливе, щоб їхнє дитинство було світлим та щасливим навіть у воєнний час.По завершенню свята всі отримали солодкий подарунок та гарний настрій .


Фото новини: