Від слави козацької – до слави солдатської

14 жовтня 2020

14 жовтня до славетних свят – День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, за сприянням Молодіжного центру «START» студенти факультету соціальної та психологічної освіти відвідали Державний історико-архітектурний заповідник «Стара Умань».

Спочатку студенти побували на фотовиставці «Донбас. Перший рік війни» – присвячену героям-воїнам, учасника АТО/ООС на Сході нашої країни, екскурсію проводив учасник бойових дій – Аксамітний Костянтин Володимирович.

З історією українського козацтва студентів ознайомлював – Сивак Володимир Миколайович генерал-отаман Уманського коша імені Івана Гонти на виставці присвяченій українським козакам.

І наостанок, студенти відвідали першу в Україні галерею доповненої реальності «УманьArt». Виставка у галереї поєднує в собі сучасні технології картин відомих художників. Для створення ефекту «оживання» картин розроблений спеціальний додаток «UmanArt»

Студенти дізналися нову інформацію про історію українського народу отримала багато позитивних вражень від проведених екскурсій.


Фото новини: