Тренінг «Міжнародна самореалізація» «Міжнародна самореалізація»

20 січня 2023

19.01.2023 р. на факультеті відбувся тренінг для абітурієнтів.

Тренер: Ольга Бойко – кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри соціальної педагогіки та  соціальної роботи, заступниця   декана  з    міжнародної діяльності    факультету соціальної     та     психологічної освіти Уманського  державного   педагогічного університету імені Павла Тичини.

Відомо, що життєві задачі студентської молоді не вичерпуються необхідністю отримати фах та знайти місце роботи, вони передбачають ще потребу особистості реалізувати себе. За для цього молодий фахівець має долати професійні та соціальні бар’єри, розв’язувати виробничі та особистісні протиріччя, самостійно планувати стратегії самореалізації, створюючи для цього умови, які професійна діяльність прямо не обумовлює.

Ранньому усвідомленню студентською молоддю потреби в самореалізації сприяють соціальні амбіції, частіше це – соціальна оцінка, підвищення статусу на виробництві, можливості організації дозвілля.

Таким чином, кожний молодий фахівець може самостійно обирати напрямки самореалізації та її способи. Одним із таких напрямків на нашому факультеті є міжнародна самореалізація студентської молоді в процесі навчання.

Майбутні абітурієнти отримали можливість ознайомитись з усіма напрямками та перспективами міжнародної самореалізації студента на факультеті.


Фото новини: