Участь в олімпіаді з соціальної роботи

18 травня 2016

P60428-182339

На базі Тернопільського національного економічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Соціальна робота» серед студентів вищих навчальних закладів України ІІІ-IV рівнів акредитації.

Від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини участь в олімпіаді взяла студентка ІІ курсу 210 групи факультету соціальної та психологічної освіти Котик Вікторія.

P60427-124648

Олімпіада проходила у три тури:

І тур – виконання тестових завдань з теоретичних аспектів соціальної роботи за допомогою комп’ютерної техніки;

ІІ тур – виконання практичних завдань з соціальної роботи (вирішення практичних ситуацій);

ІІІ тур – презентація студентами авторських соціальних проектів з актуальних проблем роботи з різними категоріями населення.

P60428-184557

Котик Вікторія на належному рівні виконала всі завдання олімпіади. Її наукове дослідження було відзначене грамотою у номінації «За доступність соціального проекту». Вікторія також отримала право опублікувати соціальний проект у щорічному збірнику праць молодих учених кафедри психології та соціальної роботи Тернопільського національного економічного університету «Психологія і сучасність» (входить до переліку наукових фахових видань України).

P60428-182627

Вітаємо Котик Вікторію з гарним результатом. Бажаємо творчої наснаги, невичерпної енергії та подальших успіхів у всіх починаннях.