Участь роботодавців у ході заліково-екзаменаційної сесії здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти ОП «Психологія»

10 січня 2022

5 січня 2022 року відбувся екзамен у здобувачів вищої освіти П/21-м групи із курсу «Психологія спілкування», екзаменатор – Шаповалюк Карина Володимирівна. Завданнями освітнього компоненту «Психологія спілкування» є оволодіння основними категоріями психології спілкування та підготовка здобувачів до практичного використання отриманих психологічних знань у побудові відносин на основі розуміння себе та інших людей; збагачення знань майбутніх фахівців з питань проблем спілкування, атракції та емпатії.

На екзамені в режимі онлайн була присутня член ради роботодавців факультету соціальної та психологічної освіти, керівник відділення «Клініка, дружня до молоді» КНП «Уманська дитяча лікарня»  Швець Владислава Володимирівна. Здобувачі обирали білети та готувалися до відповідей, під час жвавої та цікавої дискусії із Швець В.В. відбулося обговорення актуальних проблем психології спілкування. Здобувачі вищої освіти продемонстрували теоретичні знання з курсу та вміння аналізувати проблеми сфери спілкування, в результаті отримали відповідні оцінки.