Участь студентів ФСПО у міжнародному проекті

11 жовтня 2019

Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Це доросле й повноцінне життя, яке ще не увійшло в колію буденності. Це торжество юності і здоров’я, усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих підкорювачів неможливого. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення знань, підвищення ерудиції, вивчення іноземних мов.

Яскраве, насичене, різноманітне студентське життя було б не повним, якби в ньому не вистачало часу для подорожей. Мандруючи світом ми не тільки пізнаємо нове, а й стаємо мудрішими, добрішими, світлішими, довідуємося багато цікавого про сучасність і давно минулий час. А якщо поїздка колективна – то це ще й незабутні враження від дружнього спілкування.

Я, студентка, Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини, навчаюсь на ІІІ курсі факультету соціальної та психологічної освіти.

В цьому році отримала можливість взяти участі у міжнародному проекті на історичну тему: «Once upon today in Europe 1989…», який відбувався в м. Вроцлав (республіка Польща). Цей проект тривав з 29.09. по 04. 10.2019 р.

Учасниками даного дійства були представник різних країн світу, а саме: Естонія, Німеччина, Молдова, Польща, Румунія та Україна. З усіх країн по 10 представників.

Кожного дня нам проводили тренінги, воркшопи, екскурсії та лекції на історичні теми, а також ми обговорювали події, які стались у 1989 році в різних країнах світу. Але найбільше мене вразила поїздка до міста Вроцлав. Нам розповіли історію міста та показали його визначні місця. Ми змогли наочно побачити та відчути неповторну ауру гармонії та краси місць, що давно були відомі нам із книг, екранів телебачення та інтернету.

Завдяки факультету соціальної та психологічної освіти, я мала змогу отримати незабутні враження та цінний досвід, який знадобиться мені в житті.


Фото новини: