УЧАСТЬ У II СТУДЕНТСЬКІЙ МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “САМОВРЯДУВАННЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ТИПУ”

10 травня 2017

У період з 28 по 30 квітня 2017 року у місті Суми відбулась II студентська міжнародна конференція “Самоврядування європейського типу”. У заході брали участь студенти з багатьох куточків України, та іноземні представники з Італії, Португалії та Білорусі.

В перший день конференції на офіційному відкритті, студентів вищих навчальних закладів привітав Ректор Сумського Державного Університету Васильєв Анатолій Васильович, а також перший заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Подопригора Микола Анатолійович.

Далі було проведено безліч цікавих заходів. Ігри на знайомство, фестиваль проектів, а також, дружні дискусії, тренінги, лекції від членів Української асоціації самоврядування про діяльність самоврядування в Україні та Європі.

Другий день був не менш цікавий ніж попередній,  ми мали змогу познайомитись з представником Міністерства молоді та спорту, який поділився своїм досвідом, надав поради щодо розвитку молодіжної інфраструктури для навчання, самореалізації, та змістовного дозвілля молоді.

Також було проведено багато цікавих семінарів від бізнес-консультантів про фінансову стратегію реалізації проекту, сучасну рекламну компанію і силу креативу. Далі  ми працювали в групах та розробляли свої проекти під керівництвом тренерів, після чого презентували їх.

На третій день організатори конференції подарували нам цікаву екскурсію, в ході якої ми познайомились з історією та найцікавішими місцями міста Суми.

За час конференції особисто я перейняла для себе досвід від фахівців, здобула нові знання, та встановила нові комунікаційні зв’язки зі студентами з інших вищих навчальних закладів України.

 Студентка 45  групи  Мельничук Ірина