Чорнобиль-наш довічний біль!

28 квітня 2024

26 квітня 2024 року на факультеті соціальної та психологічної освіти Науковим товариством студентів та аспірантів та заступником декана з наукової роботи, кандидатом педагогічних наук, доцентом Матрос Ольгою Олександрівною було підготовлено та проведено науково-виховний захід «Чорнобиль-наш довічний біль» до Дня вшанування пам’яті жертв та ліквідаторів безпрецедентної за масштабами та наслідками техногенної катастрофи ХХ століття – аварії на Чорнобильській АЕС.

Вступне слово виголосила Кравченко Оксана Олексіївна – декан факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

У заході приймала участь почесна гостя в.о. директора Черкаського обласного центру медико-соціальної експертизи ЧОР Масенко Наталія Володимирівна.

Представниками Черкаського обласного центру медико-соціальної експертизи ЧОР була підготовлена змістовна презентація та відео ролик, що демонстрували разючі зміни в житті нашої країни після трагедії на ЧАЕС.

В цей нелегкий час дуже важливо вшанувати пам’ять тих, хто приборкуючи ядерну стихію, пожертвував собою заради порятунку мільйонів людей, захистив життя майбутніх поколінь…