ШКОЛА ПЕДАГОГА-ОРГАНІЗАТОРА

14 квітня 2022

ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія» оголошує РЕЄСТРАЦІЮ слухачів на дистанційну всеукраїнську ШКОЛУ ПЕДАГОГА-ОРГАНІЗАТОРА
Усміхнені, оптимістичні, енергійні, талановиті та умілі педагоги – саме такі фахівці мають стати поруч з дівчатками і хлопцями зі всіх куточків України, щоб знову навчити юних українців дружити, радіти і відчувати яскраві барвисті емоції мирного життя.
МИ ГОТОВІ розпочати підготовку педагогів-організаторів до роботи у таборах оздоровлення і відпочинку, а також студентів педагогічних спеціальностей, у яких передбачена практика в літніх оздоровчих таборах.
ПРОПОНУЄМО опанувати нові можливості для ефективної взаємодії з дітьми. Тим, хто успішно пройде навчання, гарантуємо працевлаштування у таборах дитячого центру «Молода гвардія» (м.Одеса).
ЗАПРОШУЄМО слухачів від 18 років зі стійким бажанням розвиватися, удосконалювати власні таланти і здібності, відкритих до активного і позитивного спілкування з дітьми та підлітками.
Якщо ви знаєте активну молоду людину, якої може стосуватися ця інформація, не вагайтеся – поділіться з нею цією новиною!

Реєстрація