(Українська) Щорічно третього вівторка березня відзначається Всесвітній день соціальної роботи.

15 березня 2022

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Щорічно третього вівторка березня відзначається Всесвітній день соціальної роботи.

У 2022 році дата святкування припадає на 15 березня. Свято започаткувала Міжнародна асоціація шкіл соціальної роботи сумісно з Міжнародною федерацією соціальних працівників в 1983 році.

    Метою Всесвітнього дня соціальної роботи є привернення уваги влади та суспільства до проблеми соціальної незахищеності, обмін досвідом представниками різних держав та розвиток соціальної сфери. Соціальна робота полягає у захисті та допомозі громадянам.

   Сьогодні Міжнародна асоціація шкіл соціальної звертається до українців із великим сумом, спостерігаючи за тим, як криза в Україні продовжує розгортатися.

VIDEO:

https://www.youtube.com/channel/UC8WYwMMhnQLaSGEhJrV5u7g

Цьогорічне послання WSWD – будувати світ разом і гарантувати, що ніхто не залишиться позаду.

Президент Міжнародної Асоціації шкіл соціальної роботи звернулася: “Я хочу висловити свою солідарність з народом України. Я дякую всім соціальним працівникам та волонтерам, які допомагають людям з України.

Давайте разом повідомимо, що війна має припинитися і що жодна сім’я чи дитина не повинні залишатися серед тих, хто знайшов притулок у наших країнах”.

http://ifsw.org