Що? Де? Коли?

5 травня 2021

На факультеті соціальної та психологічної освіти, за ініціативи СНТ, 27.04.2021 р. для студентів факультету, в рамках проведення “Днів науки”,  було організовано інтелектуально-розважальну гру “Що? Де? Коли?”.

Учасниками команди “знавців” були: Тарасюк Тетяна – капітан команди, студентка 2 курсу, з/21 група,   Скаженюк Вікторія – студентка 4 курсу, 44 група, Нагаєвський Олександр – студент 1 курсу, р/12 група, Себенкова Анна – студентка 1 курсу, р/12 група, Рудюк Анна – студентка 1 курсу, р/12 група та Ткаченко Леся – студентка 2 курсу, з/21 група. На захід було запрошено студентів 1 курсу та членів СНТ факультету, заступника декана з наукової роботи О.О. Матрос – кандидата педагогічних наук, доцента, також були присутні гості, Наталія Юрченко – голова СНТ університету.

Для команди гравців було заздалегідь підготовано 14 різноманітних запитань, “знавці” мали дати відповіді на 1 запитання протягом 1 хв. Наша команда з легкістю впоралась з цим завданням та отримала перемогу. Гра вийшла цікавою та захопливою як для самих гравців, так і для всих учасників заходу. Ще раз вітаємо команду з перемогою! Дякуємо всім хто приєднався до нашого заходу, нових творчих злетів всім нам!


Фото новини: