Опитування “Зміни життя та психологічного стану внаслідок війни”

Факультет соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університете імені Павла Тичини проводить опитування здобувачів вищої освіти щодо їхнього психологічного стану в умовах війни.

Шановні здобувачі вищої освіти, просимо Вас долучитися до опитування та відповісти на запитання анкети, поставивши позначку навпроти найбільш прийнятого для вас варіанту відповіді. На це вистачить 10-15 хвилин.

Анкета носить особистісний, оцінний характер, тому просимо відповісти на запитання анкети якомога повніше і відвертіше. Нам дуже потрібна ваша думка для організації навчального процесу університету відповідно до сучасних вимог і забезпечення якісної освіти здобувачів.

Ми не запитуємо ваше ім’я, прізвище чи номер телефону. Опитування анонімне, його результати будуть представлені в узагальненому вигляді і не будуть розповсюджуватись у форматі, який вказує на особу опитуваного.

Заздалегідь вдячні вам за участь! Впевнені, що Вас досвід навчання на факультеті соціальної та психологічної освіти буде для нас корисним.

https://forms.gle/bW5vthKbwMnC1cBR6