Інтерв’ю з Вадимом Ігнатовим. Пишаємось нашими випускниками!

23 грудня 2016

1

Факультет соціальної та психологічної освіти щороку приймає в свою велику родину понад сотню студентів. Проте, отримавши омріяну професію уже дорослі, самостійні, професійно зрілі вони покидають домівку ФСПО і прямують кожен своїм шляхом.

2

Ми пишаємось своїми студентами, коли дізнаємось про їх успіхи та перемоги, сумуємо та переймаємось їх невдачами. Адже, як би не склалась доля – ФСПО завжди буде великою дружньою родиною, де підтримають, вислухають і допоможуть.

3

Цього року факультет знову випустив у самостійне плавання своїх рідних студентів – талановиту молодь – майбутнє нашої Батьківщини. Серед цієї когорти неординарних та ініціативних молодих людей був і Вадим Ігнатов.

4

Вадим вступив до нашого вузу у вересні 2011 року. Протягом всього періоду навчання був активним учасником студентського життя. Приймав участь у різноманітних конкурсах та змаганнях. Вадиму завжди було легко працювати з дітьми, тому як тільки була можливість він працював у дитячих таборах. На ім’я декана факультету часто приходили подяки за такого хорошого та працьовитого студента.

5

Сьогодні Вадим Ігнатов уже є дипломованим спеціалістом і продовжує своє професійне зростання  за межами факультету.

6

Ми вирішили поцікавитись у Вадима, що йому дали роки навчання на ФСПО, і ось якою була відповідь:

7

«Факультет соціальної та психологічної освіти став для мене великим кроком в формуванні себе як особистості. Завдяки керівництву факультету  на чолі з деканом Кравченко О.О. я, як студент, міг розвинути себе всесторонньо, мав можливість проходити практику в таборі Артек та залишитись в ньому після закінчення навчання на постійну основу».

8

Бажаємо тобі, Вадиме, подальших успіхів та професійних звершень. Факультет пишається тобою.

9