Іспит з навчальної дисципліни «Ведення професійних документів та звітність в соціальному забезпеченні»

15 січня 2024

15 січня 2024 року відбувся екзамен у здобувачів вищої освіти З/31 та З/21 груп спеціальності 232 Соціальне забезпечення з навчальної дисципліни «Ведення професійних документів та звітність в соціальному забезпеченні» (екзаменатор – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Балдинюк О. Д.).

Варто наголосити, що факультет соціальної та психологічної освіти залучає до проведення іспитів зовнішніх стейкхолдерів: професіоналів-практиків, експертів галузі, представників роботодавців. Так, на екзамені була присутня фахівець із соціальної роботи Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Тарасюк Тетяна Володимирівна.

Під час іспиту студенти продемонстрували володіння фаховими компетентностями: вміння планування та звітності у системі соціального забезпечення населення; знання і розуміння нормативно-правової бази стосовно соціальної роботи та соціального забезпечення; уміння дотримуватися етичних принципів та стандартів у професійній діяльності; здатність застосовувати знання у практичних ситуаціях.

Сподіваємось, що отримані знання та вміння студенти успішно застосують під час проходження практики.