Джога Ольга Валентинівна
ПІБ випускника: Джога Ольга Валентинівна
Тема дисертаційного дослідження: «Виробничо-технологічна підготовка бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти»
Рік вступу: 2018
ПІБ наукового керівника: д.п.н., доц. Ящук Сергій Миколайович
Основні досягнення:
Статті у наукових фахових виданнях України
- Джога О. В. Стан розробленості проблеми підготовки бакалаврів галузі харчових технологій в педагогічних закладах вищої освіти до виробничо-технологічної діяльності. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вип. 3. С. 60–68.
URL: http://znp.udpu.edu.ua/article/view/190284
- Джога О. В. Обґрунтування кваліфікації бакалаврів галузі харчових технологій через функції діяльності на місцях працевлаштування. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вип. 4. С. 42–54.
URL: http://znp.udpu.edu.ua/article/view/200150
- Джога О. В. Удосконалення виробничо-технологічної підготовки бакалаврів у галузі харчових технологій як виклик сьогодення. Наукові записки Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія: Педагогічні та історичні науки. К.: Вид-во НПУ
ім. М. П. Драгоманова, 2020. Вип. 147. C. 55–64. - Джога О.В. Критерії, показники та рівні виробничо-технологічної готовності бакалаврів галузі харчових технологій. Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: «Педагогіка. Соціальна робота». Ужгород, 2021. № 1 (48). С.116–
URL: http://visnyk-ped.uzhnu.edu.ua/article/view/234917
Статті у наукових виданнях інших держав
- Джога О. В. Анализ состояния производственно-технологической подготовки бакалавров области пищевых технологий в педагогических высших учебных заведениях. (Jurnalul Umanitar Modern) Modern Humanitarian Journal. Republica Moldova, 2020. Vol.3. № 4(6). С. 5–8.
URL: file:///C:/Users/User/AppData/Local/Packages/Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe/TempState/Downloads/MHJ-2020-V.3-46%20(1).pdf
- Dzhoha O. Basic and Semantic Nature of Food Science Bachelor’s Production and Technological Training in Pedagogical Institutions of Higher Education. (Сутність та змістова характеристика виробничо-технологічної підготовки бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти) Science and Education a New Dimension. Pedagogy and Psychology, IX (96), Issue: 245, 2021. Р. 23–25.
URL: https://seanewdim.com/uploads/3/4/5/1/34511564/ped_psy_245_96.pdf
Наукові праці, які засвідчують апробацію матеріалів дисертації
- Джога О.В. Виробничо-технологічна підготовка бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти. Концептуальні шляхи реформування та розвитку педагогічних наук: матеріали наук.-практ. конф. 10–11 травня 2019 р. Херсон: Молодий вчений, 2019. С. 76–80.
URL: http://molodyvcheny.in.ua/files/conf/ped/36may2019/16.pdf
- Джога О.В. Стан розробленості проблеми підготовки бакалаврів галузі харчових технологій в педагогічних закладах вищої освіти. Наука і вища освіта: матеріали XXVIIІ Міжнар. наук. конф. студентів і молодих учених. 13 листопада 2019 р. Запоріжжя: КПУ, 2019. С. 252.
URL:http://virtuni.education.zp.ua/info_cpu/sites/default/files/%20%D0%9D%D0%92%D0%9E%202019.pdf.
- Dzhoha O. Place of industrial and technological activity in vocational teachers’ training in nutritional profile (Місце виробничо-технологічної діяльності в підготовці педагогів професійного навчання харчового профілю). Topical Issues of Humanities, Technical and Natural Sciences: IV International Scientific Conference for Bachelor, Master, Graduate Students and Young Researchers. 21 November 2019, Vinnytsia. Р. 289–291.
URL: https://jti.donnu.edu.ua/article/view/9158
- Джога О.В. Вплив виробничо-технологічної підготовки бакалаврів у галузі харчових технологій на освітній процес у ліцеях та коледжах. Наукові горизонти: зб. наук. праць. Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених: матеріали VIІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених, аспірантів та студентів. 04–05 червня 2020 р. Вип. VIІІ. Переяслав-Хмельницький.С.124–128.
URL:https://drive.google.com/file/d/1BgDWHS_7h7ppLK66KlBNh9agU1_GjHW/view
- Джога О.В. Теоретичні основи виробничо-технологічної підготовки бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти. Актуальні проблеми педагогічної освіти: європейський і національний вимір: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. 12–15 жовтня 2020 р. Луцьк: ФОП Іванюк В.П., 2020. С. 329–331.
- Джога О. В. Педагогічні умови виробничо-технологічної підготовки бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти. World science: problems, prospects and innovations: The 9th International scientific and practical conference. May 19–21, 2021. Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2021. P. 271–276.
Наукові праці, які додатково відображають наукові результати дисертації
- Джога О.В. Проблема голоду у майбутньому. Актуальні соціально-філософські проблеми сучасності: матеріали ХІI Всеукр. наук. конф. 26 листопада 2019. Умань: ВПЦ «Візаві», 2019. С. 64–67.
- Виробниче навчання: навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук, І. А. Філімонова. Умань: Візаві, 2021. 676 с.
Участь у нaукoвo-прaктичних конференціях, семінарах різних рівнів:
міжнародних – «Наука і вища освіта» (Запоріжжя, 2019), «Topical Issues of Humanities, Technical and Natural Sciences» (Вінниця, 2019), «Актуальні проблеми педагогічної освіти: європейський і національний вимір» (Луцьк, 2020); «Психолого-педагогічні аспекти інформаційної безпеки особистості» (Гродно, Білорусь, 2021); «World science: problems, prospects and innovations» (Toronto, Canada. 2021); «Інноваційні моделі розвитку науково-методичної компетентності педагогів професійної і фахової передвищої освіти: досвід, проблеми, перспективи» (Біла Церква, 2021).
всеукраїнських – «Концептуальні шляхи реформування та розвитку педагогічних наук» (Миколаїв, 2019); «Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи» (Умань, 2019; 2021); «Актуальні соціально-філософські проблеми сучасності» (Умань, 2019); «Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених» (Переяслав-Хмельницький, 2020); «Реалії та перспективи розвитку науки та освіти в сучасних умовах» (Ужгород, 2021).
Онлайн зустріч на тему «Українська молодь покоління Z» ПКОЦ з доктором Матеушем Камьонкою, Педагогічний університет імені Комісії Національної Освіти, квітень 2021 р.