Відбувся ІІ фестиваль творчості «Рівні між собою ми, будемо разом Я і Ти»

14 грудня 2015

На базі факультету соціальної та психологічної освіти, за сприяння Управління  праці та соціального захисту населення Уманської міської ради (начальник – Кучер Галина Михайлівна, депутат Черкаської обласної ради, заслужений працівник соціальної сфери України), відбувся ІІ фестиваль творчості «Рівні між собою ми, будемо разом Я і Ти». 

_DSC6281

Організаторами заходу виступили Школа передового досвіду «Школа соціальних знань» (координатор – доцент Бондаренко Галина Василівна) та Центр соціальної та освітньої інтеграції «Без бар’єрів» (координатор – доцент Перфільєва Майя Володимирівна). На заході були присутні: проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Кірдан Олена Леонідівна; начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Вдовиченко Наталія Вікторівна; головний спеціаліст відділу освіти Уманської міської ради Чорна Світлана Олександрівна; директор Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Гущина Інна Олександрівна; керівник Центру ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів (Центр розвитку дитини) «Пролісок» Базилевска Вікторія Вікторівна. 

Також відвідали і взяли участь у заході друзі факультету – вихованці Центру соціальної реабілітації «Пролісок», учні шкіл м. Умань й Уманського району та студенти Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка.

_DSC6140

_DSC6145

_DSC6148

_DSC6142

Фестиваль розпочали Моренко Лілія, Тимошенко Олена та Барабаш Анна віршем «Моя Україна».

_DSC6146

Студенти Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка презентувавши танець «Подоляночка», підтвердили загальновідому істину, що найзапальніший танець – український.

_DSC6153

_DSC6156

Українці – це найталановитіша нація у світі. Переконатися в цьому присутні мали змогу переглянувши відеоролик з презентацією робіт Дзюби Тетяни, Хоменко Анни, Гончарової Віти Гребенюк Вікторії, Шуляк Тетяни, Декар Марини, Кучеренко Наталії.

Для підняття настрою глядачів виступила команда КВН-щиків «One Shot».

_DSC6158

Окрасою фестивалю був «Східний танець» у виконанні студентки іноземної філології Дробот Каріни. 

_DSC6163

DSC_1639

Римар Олександр, Добжинський Ярослав, Кушнір Сергій, Остроух Настя, Станіславчук Дмитро, Пуга Наташа подарували глядачам композицію «Спи собі сама».

_DSC6165

_DSC6166

Не залишили байдужим всіх присутніх Алтиннік Катерина та Бабина Валентина, які виступили з надзвичайною піснею «Мама», виконаною мовою жестів.

_DSC6171

_DSC6172

На святі були присутні батьки юних артистів. У знак подяки за неймовірні зусилля при вихованні дітей студенти вручили невеликі подарунки, виконані власноручно, а Вигалюк Сергій подарував їм танець.

_DSC6176

_DSC6180

_DSC6182

_DSC6188

Пісня «Детство» у виконані Дацька Романа з відеосупродом, підготовленим Ковалем Ярославом, та казка «Червона шапочка», презентована студентами 15 і 16 груп, змусила всіх присутніх поринути у чудові роки дитинства.

_DSC6195

_DSC6196

_DSC6201

Здивували своїми дивовижними талантами Білоусов Антон, Клочко Руслан, Кучеренко Наташа. 

_DSC6209

_DSC6214

Як і на І фестивалі, всіх присутніх своєю піснею вразив Кучер Віталій, хлопчик, силою волі та духу якого можна не просто захоплюватися, а й пишатися!

_DSC6218

Кульмінацією фестивалю стали виступи вихованців «Проліску».  Маленькі учасники подарували всім присутнім чарівний танок «Червона рута» та українську пісню «Чобітки». Виступ хлопців та дівчаток викликав шквал емоцій.

_DSC6236

_DSC6240

_DSC6246

Незабутнім дійством став флеш-моб у виконанні студентів факультету соціальної та психологічної освіти та вихованців «Проліску».

_DSC6251

_DSC6258

І на завершення ІІ фестивалю творчості «Рівні між собою ми, будемо разом Я і Ти», під пісню, у виконанні Сітарчук Наташі учасники фестивалю зібралися на сцені, як справжня, дружня родина.

_DSC6265

За доброю традицією нашого фестивалю маленьким артистам за підтримки голови профспілкової організації університету доцента Осадчого Олександра Семеновича були вручені солодкі подарунки.

_DSC6260

_DSC6261

Головна ідея фестивалю – кожний із нас талановитий і особливий по-своєму, всі ми рівні у своєму праві на життя – знову виправдала себе!

_DSC6229

_DSC6270

До наступних зустрічей!