Досягнення здобувачки ОП «Психологія» Пишної Наталії

29 квітня 2022

Факультет соціальної та психологічної освіти – безліч можливостей! І кожен студент підтвердить, що це дійсно так.

Я, Пишна Наталія, здобувачка другого рівня вищої освіти (магістр) за ОП «Психологія», чим пишаюся: тут завжди підтримають креативні ідеї, допоможуть, підкажуть і, що не менш важливо, зроблять все можливе, аби студенти досягнули бажаного особистісного та професійного росту.

Підтвердженням цього є моє успішне завершення і виконання необхідних сертифікаційних умов програми Базового міжнародного курсу з Позитивної транскультуральної психотерапії відповідно до стандартів Всесвітньої Асоціації Позитивної психотерапії й Українського інституту Позитивної крос-культурної психотерапії та менеджменту для отримання сертифікату консультанта базового рівня за напрямом «Позитивна транскультуральна психотерапія».

Наразі, моя робота, як психолога-консультанта, є дуже актуальною. З наданням безкоштовної психологічної допомоги в одному з чатів психологічної допомоги в Telegram, я усвідомила, що підвищення кваліфікації має бути постійним. Тому активно беру участь у різних вебінарах, проєктах, міні-курсах тощо.

Нині я не лише надаю безкоштовну психологічну допомогу, а й беру участь у міжнародному волонтерському мініпроєкті (надання психологічної допомоги дітям, батькам та вчителям; проведення ресурсно-пізнавальних онлайн-уроків) «Урок для дітей України» (https://bit.ly/394Nix6).

Також, я є учасником волонтерського проєкту «Школа організатора освітньо-психологічного простору» (https://bit.ly/3Mr4j31), де ми розглядаємо ефективні техніки самодопомоги та допомоги клієнтам у різних ситуаціях і станах.

Щиро вдячна нашим викладачам за високопрофесійний рівень викладання лекцій та проведення практичних занять, у процесі яких ми, магістранти, можемо не лише набути необхідних знань, умінь та навичок, а й підтверджувати їх, беручи участь у багатьох заходах на всеукраїнському та міжнародному рівнях.