Відбулось відкрите конкурсне, практичне заняття викладачки кафедри психології О.Ю. Козак з дисципліни Психологія, тема «Памʼять » для здобувачів 1 курсу історичного факультету «Бакалавр»

26 березня 2024

26 березня 2024 року відбулось відкрите конкурсне, практичне заняття викладачки кафедри психології О.Ю. Козак з дисципліни Психологія, тема «Памʼять » для здобувачів 1 курсу історичного факультету «Бакалавр»
Мета: ознайомити з поняттям Памʼять та увага, видами памʼяті та уваги, поглибити свідоме ставлення до понять „увага”, „памʼять”, ознайомити з тестами для покращення памʼяті та уваги, навчити учнів користуватися прийомами поліпшення памʼяті, розвивати логічне мислення, пізнавальну активністьучнів у пошуках нової інформації, виховувати уважність та зосередженість.
На занятті використовувались різноманітні форми контролю теоретичного матеріалу, цікавими фактами , дискусіями та практичними вправами. За результатами практичного заняття отримані позитивні відгуки щодо змісту й форм проведення конкурсного заняття від викладачів кафедри психології та присутніх здобувачів освіти. Було відзначено високий професіоналізм, широку ерудицію та компетентність викладачки, вміння зосередити увагу на формуванні актуальних практичних навичок.